ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Strom

31.10.06 | čtenář Malor, @ | 1900 x | vypínač

Na vašem stromu je něco zvláštního. Je to něco, co by se mohlo stát součástí normálního života, avšak je to obohaceno něčím, co ani ve snu nepřipomíná věc soužitelnou s ostatními na světě běžnými osobami.

Neviděl jsem ten strom, ale doslechl jsem se o něm. Je to strom plný energie. Té, která vám nedokáže pomoci při cestě do normálního života. Toto je energie plná vášní a souznění s ostatními energiemi stromů.

Jednou prý Normané při pozorování tohoto stromu pocítili záchvět v rukou a v nohou. Nevěděli co to je, tak nastoupili na loď a raději se nevrátili.

Ale nejzáhadnější a nejneznámější strom je strom v zemi nenavštěvované lidmi a ostatními tvory. Je to strom s obličejem vytesaným v kmenu a s korunou do tvaru neznámého písmene. Jeden člověk, Brambore mu říkali, postavil se proti stromu a zvolal: " Nikdy jsem něco takového neviděl a nikdy už neuvidím….. , " a potom následoval hrozivý křik. Pan Brambor oslepl a přišel o jazyk. Už nikdy nemohl sepsat ani říci někomu o tom stromu. Jen já o něm vím, já jsem ho oslepil. Já jsem strážce všech stromů. :-) :-P

Tak tohle radši neberte vážně ani se tomu nesmějte. Já jen tak z nudy zapojuji fantasii. :-)


 Přidat komentář 




› Online 9


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6445
autorů: 866