ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Včera

30.11.06 | čtenář autor z .... | 2524 x | vypínač

Tak včera byl den pár zklamání a pár objevů.
Nejdřív jsem objevil věc, kterou jsem tak toužebně objevit chtěl. Bylo to uložený na místě, na které se jen tak někdo nedostane. Je potřeba zvláštního povolení stařečkého majitele starého domu. Ten z pokusů o návštěvu nebyl potěšen a často to dával i hlasitě najevo. Avšak já jsem sebral odvahu a vyrazil jsem k němu.

Ani nevim jak sem to zvládnul, ale jak jsem se později dozvěděl, způsobila to barva mých bot, dostal jsem se do domu bez jakýchkoliv problémů. Tim jsem si splnil sen a zároveň, jsem si tím zkazil blízkou budoucnost. Předtím mě nenapadlo, že do představ, do kterých jsem se nořil už nezbyde nic, a že tímto končí pohádkové představy o domu. Dozvěděl jsem se pravdu a tím jsem zničil představu. Dům nebyl pohádkový a ani nijak zvláštní. Obyčejný dům s neobyčejnými pověstmi a neobyčejnou zahradou.
Psal jsem, že jsem objevil pár věcí, ale popravdě jsem objevil 2 věci. Tou druhou věcí je to, že jsem přišel na to jak zanikají dětské představy a to tak, že je dítě poníženě seznámeno s pravdou. je to Ježíšek, kreslenej film, nově i Harry Potter ( v 11 asi každý čeká ten slavný dopis ) a hlavně seznámení s dosáhnutí dospělosti, až potom mladiství zjistí o tom slavnym věku a o těch trapnejch báchorkach. V 18 žačínají končit dětské představy.


  • Diskuze: 1 komentář, nejnovější: 30.11, 23:53 - Carevna
 Přidat komentář 




› Online 21


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6441
autorů: 866