ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

DVA STARCI

05.05.04 | Chliv, @ | 2933 x | vypínač

,,Víš, pustila mě k vodě. Moje stará mě pustila k vodě, rozumíš,“ řekl Starý Pincek obstarožní karikatuře Jamese Bonda vypadající tak akorát na umření. Leželi vedle sebe v posteli překryti peřinou, celí ještě uřícení po lásce utopené v ejakulačním tetelení se na svět. Starý Pincek s mlasknutím políbil Jamese na čelo a pokračoval:

,,Moje stará. A bylo to asi 2. prosince 1982, odešla jednou do koupelky. Napustila vanu plnou vlažné vody, učesala se, přetřela rtěnkou nos a vrátila se ke mně do pokoje, kde jsem měl otevřené pívo a zaobíral se právě žhavě do zeleno žluta rozzářenou obrazovkou...“ Jak se jevilo, obstarožní karikatura Jamese Bonda buďto zemřela a nebo se oddala krutě hlubokému spánku. Jeho kulky byly přibližně stejně scvrklé jako jeho tváře. A jeho penis zarudlý asi tak jako jeho nos. Vypadalo to, jako by snad ani nedýchal. Starý Pincek nicméně pokračoval dál:

,,Takže ona ke mně přišla a řekla mi: Pincíku, pojď za mnou! Samozřejmě, že jsem po ní okamžitě hodil špinavou ztvrdlou fuseklí a jelikož ji to nestačilo, stáhl jsem si i svoje nemalé, už přes týden nošené, plachtovité trenýrky a hodil po ní i je. Už jsem myslel, že z toho bude mít smrt...!“ Rozkuckal se náhle Starý Pincek a natáhl se ke stolíku, kde měl položenou krabičku Startek. Jednu z nich si připálil a vdechl omamně blahodárný kouř zahánějící jakékoli další příznaky počínající tubery. Odkudsi z hrdla vyvrhl hlen hodný daguerrotypického zvěčnění a pečlivého vědeckého prozkoumání. A opět spustil:

,,Ty trenýrky se ji přilepily k obličeji. Roztáhla ruce a vypadala tak politováníhodně, že jsem se tedy nakonec uvolil a své špeky z pohodlného křesla vyvalil. Následoval jsem ji do koupelky, kde už bylo rozsvícené světlo...“ Obstarožní karikatura Jamese Bonda pojednou vykřikla ze sna, až ji z úst vylétla zubní protéza a s rachotem se roztříštila o nedaleký strop. Vždyť to byly jen slabé dva metry. Starý Pincek ho nevrle udeřil pěstí do tváře, až mu vyrazil čelist. Nerad byl totiž přerušován ve svém vyprávění byť jakýmkoli sebemenším způsobem. Taky Jamesovi, jak si všiml, vypadlo jedno oko z důlku a skutálelo se na polštář. Senilní stařec, pomyslel si Starý Pincek, uchopil to oko a zastrčil mu je zpět. Z koutků úst Bonda stékaly husté chuchvalce nepřeberných slin a jakéhosi dalšího odpadu. Navíc začal protahovaně, až mlaskavě, chrápat a Starý Pincek začínal být plný obav, že ten obstarožní hyperproduktivní šílenec ho snad ani vlastně neposlouchá. Spáchali tak exkluzívní sodomii, a on si tady jen chrní a ani nevyslechne jeho trápení! Už měl sto chutí uchopit paličku na maso, kterou si pro ten případ vzal ze své staromládenecké garsonky, nicméně usoudil, že mu dá ještě šanci a dovypráví mu to. Ale pokud si po svém probuzení nebude z toho nic pamatovat, tak ho nelítostně zabije! A pranic nepomůžou jeho obvyklé výmluvy na sklerózu a nadměrnou konzumaci dvanáctek. Hajzl jeden. Odplivl si Starý Pincek a pokračoval, blíže se tedy k slibnému závěru:

,,Takže svítilo tam to světlo a vana byla až po okraj napuštěná vodou. Řekla mi, ať si svlíknu to svý smradlavý tílko a vlezu si tam. Inu, proč ne, vždyť už jsem se dobrý měsíc nekoupal. Navíc na okraji vany byl položený otevřený lahváč. Hupsnu tam tedy, hladina s gejzírem stoupne a na okamžik se ustálí v podobě miniaturního rozbouřeného moře. Ale ještě než stačila poklesnout a já natáhnout se po onom svém kýženém pivním moku, natož tak mýdle! Ta hydra zajela rukou pod hladinu a vytáhla špunt. A mého macatého těla se zmocnil nečekaně silný vír, který mě začal nelítostně vtahovat kamsi do odpadního potrubí. Myslel jsem, že snad zešílím, a doufal v to, že to celé je jenom zlý sen, ale...“ Mrtvolně obstarožní karikatura Jamese Bonda se k němu však jen obrátila svým holým, scvrkle svraštělým zadkem a kdesi mezi půlkami vyprodukovala dojemný rajský plyn, který je oba obestřel provokativně nachově narůžovělou barvou a smysluplně vlhkou něhou je počal unášet kamsi na Baleáry.

5. května 2004

Chlív out


  • Diskuze: 2 komentáře, nejnovější: 06.05, 11:54 - čtenář petr
 Přidat komentář 




› Online 20


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6441
autorů: 866