ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

TVRDÝ ALKOHOL NEPIJI, ALE I PŘESTO JSEM ŠŤASTNÝ

20.06.04 | Chliv, @ | 2353 x | vypínač

Jude vytáhl z kapsy padesátikorunu. Byla vcelku a vypadala velmi zajímavě. Udeřil s ní o stůl, uronil slinu z koutku úst a huhňavě zaševelil:

,,Tohle vše tu dnes propiju!“

Byl odhodlaný a intensivně popíjel velkou vodku z decáku. Celý den byl snad až příliš naléhavě vnořen v hustá oblaka těžko proniknutelného cigaretového kouře a neblahé důsledky přemíry konzumace alkoholu. Zvesela jsem srkal pepsinu a snad až nesmírně zaraženě jsem se držel lehce iritující střízlivosti. 110 kilový Vlastík se na mě usmíval a ještě stíhal usměrňovat chod naši velice precizní nedbalé komunikace.

Když tu pojednou upadl Olin pod stůl a provokativně otevřel oči. Má je veliké, kulaté a vysmažené. Tváří se na svět několika poetickými fragmenty. Často zívá a pokud může, příležitostně ukazuje fuckáče. Naproti mě naštěstí seděla dívka.

Stěžovala si na roztomile drobná prsa a zjevný nedostatek piersingu. Když se na mě usmála, chrastila jako nějaká královna obložené klenoty a nezastíraným blahobytem. Nemohl jsem ji do očí říct, že ji miluji, zůstával jsem však přesto velmi otevřený, až srdceryvný. Velice často jsem na ni mával bílým kapesníkem, žvýkal žvýkačky a neustále jsem ji zcela bezdůvodně potřásal rukou a blahopřál. A vzhledem k tomu, že jsem si stále nemohl zapamatovat její jméno, přislíbil jsem ji kreativní humoristický román, který mám v úmyslu pokřtít jejím nepředstíraným orgasmem.

Feňa mi koupil láhev tuzemského rumu a Hamas s Kamilem mi ho přívětivě vypili. Den teprve začínal, ale Jude si už stihl típnout cigaretu o vlasy. Mně na obličeji vyrazila skutečně ohromující vyrážka a Mirka, tak se ona dívka nakonec jmenovala, mě hladila přes tváře a tvrdila mi, že jsem oplzle milý. Získala si tím mé neutuchající sympatie a svěřil jsem se ji s tím, že jsem náruživý analfabet. Provokativně blafla, aby mě ohromila a na špičku nosu si nasadila cvikr. Říkala, že není nad staré a lety osvědčené prostředky. Nevypadala slepě a na svět shlížela s obdivuhodnou prozřetelností. Kdybych mohl, políbil bych ji na spodní ret, ale seděl tam vedle ní Machy a neustále po mně žádal velkého ferneta. Abych ho ukojil, koupil jsem mu rovnou celou láhev, protože pro tu chvíli jsem byl bohatý a mimořádně hloupý.

Mirka bohužel odjela domů za svým mužem, který nosí v uchu zaražený cylindr a u mě v posteli nakonec usnul Kamil. Jude s Olinem zabrali mé matrace volně poletující pokojem. A mně zůstalo křeslo. Bylo to nepohodlné, ale užil jsem si to.

20. června 2004

Chlív out


 Přidat komentář 




› Online 17


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6445
autorů: 866