ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Polanecký les 4.

22.02.12 | Utrhor, @, další tvorba | 1398 x | vypínač



...asi brali rybáře , jako symbol takového toho zdeklasovaného fotrovství - vytuplá rezignace nad hladinou vodní / s hladinou alkoholu vysoko v krvi -

Ďurický to byl opravdový partizán Polaneckého lesa tři - čtyři ? boudy tam podpálil - a několik posedů rozbůlil - měl sekeru schovanou v dutém stromě u vyschlého ramene - jednou mi to místo ukázal - šel jsem sním , na posedy - kouřil jednu za druhou - neměl zapalovač - tak si odpaloval jednu od druhé - on byl komunista a proletáři ti hodně kouří - do výtvarky nosil portréty Lenina a Stalina - tvrdil , že jeho fotr má doma samopal - .................pak prý jel s Kučerou na Libavou vykrást muniční sklad - aby měl nějaké zbraně - až dojde k další revoluci - zapálili tam dvě tatrovky - nevím ? - vypadali dost vyplašeně , ale to Kučera vypadal i když tvrdil , že potkal u Odry vlkodlaka - a Ďurický ten nechával ve škole rosvícené světla a tekoucí vodu - prý , aby ta kapitalistická společnost rychleji zkrachovala - nakonec jsem o něm jen slyšel , že na táboře pobodal nějakou holku a je v pasťáku ...................??????????????

- Vy tady děláte oheň !!!!!?
- Ne - my tady natáčíme film !
- Člověk v maskáčích se konečně podívá na člověka sedícího u ohníku s rudým tryčkem omotaným kolem hlavy - SAKRA - že by si řekl ? - a ten druhý má na hlavě nějakou masku - Film ? - otočí se k typovi s kamerou ten vypadá ještě tak nejnormálněji - Che a Verne na něho míří svázanými samorosty - mají to být asi napodobeniny zbraní - surrealistický samopal - Feťáci !!! řekne si - TAK VYPADNĚTE !!! - JÁ TADY , HLÍDÁM VODU ! - CHCETE VIDĚT ODZNAK !!!

Bandička se rozchechtá - ODZNAK ! - Jó chceme vidět odznak !

Člověk vidí , že parta je úplně mimo a neschopná ničeho - stále sedí ve stejné pozici a tamten debil to furt natáčí - naštěstí má u sebe kýbl na ryby - nebude se s nima srát - nabírá vodu ze slepého ramene - zalívá oheň a odchází - z povzdálí - A okamžitě vypadněte !!!!

- Ty vole - chachachá - natočil jsto ? -
- Jó -
- Super !!!

-----------------------------------------------------------------

Ty tady žiješ v té garáži ? - Jo - jak dlouho ? - Nevím - zdá se mi , že jsem se tam v tom zkurveném polehu - vystlaném letáky z kauflandu už narodil - proto se asi jmenuju Tolstolobik - matka hhodně četla - letáky - No to kdyby možná četla klasiku - tak ses moh jmenovat Tolstoj - To je mi kurva jedno - debilní jméno , jako debilní jméno - tak si snáma dej krabičák - jo to jó - tak když s náma piješ - můžem si tě natočit - Doprdele , jo - a mám něco říkat - no toby bylo super - řekni třeba - že nechápeš - o co těm debolům , co lítají tady po tom lesa s těma klackama a hrajou si na partizány vlastně jde ...........


 Přidat komentář 




› Online 17


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6445
autorů: 866