ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Kondoriál 10.-11.11.2012

18.12.12 | Utrhor, @, další tvorba | 1149 x | vypínač


Mlha – mlíko – Kondorova výletní mlha – musela, být alespoň ráno – pak slunce vychází – otevírám ve vlaku okno – a už nejde zavřít – Brno – bufet – zavřený – rekonstrukce – vidím Žida – mává na mě lahváčem – NA KONDORA !!!
Stojíme před nádražím – Pipin s bratrem mají dorazit za dvacet minut……………..ÁÁÁ --- už jsou tu – rychle na tramvaj a k bájnému stánku pivovaru Černá hora – do Řečkovic – tramvaj – revizoři – ještě , že jsme si tentokrát koupili jízdenky – rozmlouváme s maminkou – co jede s kočárkem – vzpomíná, jak jezdila pod stan – tváří se u toho, jako by to bylo před sto lety – vystupujeme – konečná !

Jdeme přes Horácké náměstí – jsme u paneláku, kde bydlel Kondor – tak na Kondora –VÍNO !!!

Kolem léčebny pro feťáky – to víš – to si dáš ráno vycházku – pak obídek – po obídku metadon – zdřímnout si – pohodička – jsme u stánku – HURÁ – PIVO!!! – někdo sušenku – houby nět – nákup proběhnul – rozhovor s místními rafňáky – a konečně vyrážíme na červenou značku – artefakty v krajině :
Otesané dřevo – ÓÓÓ

V lese potkáváme V.K. – na vycházce s jakousi hippisoidní partičkou – buď z VŠ nebo léčebny ? – dávám jí Antilistí – přicházíme do Lelekovic – v té hospodě už jsme byli minulý rok – a tady u kostela stávala tvrz – v hospodě je narváno – ještě, že máme zásoby – tak já se jdu podívat na zbytky tvrze – hurá zvládnul jsem to – beru si tam další kameny do mé rumištní sbírky – zakonzervované základy .

Zbytek skupiny neodolal – a vynesl si čepované před hospodu – bratr odvrhuje zbytek piva kopem – ostatní dopijou normálně – jdeme dál samozřejmě na nejvyšší horu v okolí…

Pokračování příště


 Přidat komentář 




› Online 10


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6445
autorů: 866