ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Vysočina 2018 - část 1.

04.10.18 | Utrhor, @, další tvorba | 698 x | vypínač


25.8. PÁTEK – Sraz s Ivanem v Brně – jdeme nakoupit – půl hodina čas – pod Petrovem – díváme se na odcházející bouřku – čím větší město – tím větší vodní prvek – zde valí voda po schodech …..
….. vlak do Vlkova – čekáme na grafický efekt ve Vlkově u rybníka – nádraží zatím originál sedmdesátkové – v několika měsících bude eurotizované firmou – Chládek/Tintěra – dokonalý efekt na rybníku se nedostavil – fotku pak vidím až u Ivana doma – krápe – večer - přesouváme se přes Vlkov (hospoda zavřená) do Osové – spíme na verandě trampské hospody (dnes zavřeno) – totem a celonoční ryk kačen …

26.8. SOBOTA – Nevím kolik může být hodin – bo mám vypnutý telefon – třeba 10:30 – jsme na hrádku Rohy pod Svatou horou – bývalé to četnické stanici Německých rytířů – od rána nás provází bioindustriální zvuky – řev kačerů – z vesnice dechovka – kůže – kůže – vykupujeme – kosti kůže – jezdec na Bouři – Ivanovi v hlavě Doors stále zní – v Ondruškách mají Central park – cedule u tří borovic uprostřed osady – lavička – ale jinak :

Švestky tu nikdo nesbírá
Nikdo tu nepálí
Nikdo tu nepije
Nikdo tu nežije
.....

Přístřešek – stále pod Svatou horou - dejme tomu 13:30 – Ivan vaří čaj – Zelená mlha :

Na zeleném obalu
Oxalisu
Mist Čou
Výhonky sbírá
V noci
Když jde na plantáž
Močit
.......

Ještě, že mám dvě misky a hrnek (hrnek je zajímavý tím , že je na něm zespoda nápis Göringstrase 1939 ) – nerezová miska nezní – to už lepší zvuky dělá termoska tu ovšem nemáme ….

Pokračování příště ...




 Přidat komentář 




› Online 9


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6445
autorů: 866