ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Na čundru s usárnou 2. - KONEC

12.09.24 | Utrhor, @, další tvorba | 31 x | vypínač


19:25 - Hvozd - Sport bar - hospody ve Vojtěchově byly zavřené - otevřeno až od středy - Hvozd to zachránil - vietnamci otevření i v 19:30 i když píšou do 18:00 - piva nakoupena nakonec tedy sport bar - škoda, že klasická hospoda ve Hvozdě v pondělí zavřená.

Úterý 25.6. - 8:45 - Ochoz - zapomněl jsem, že je tady obchod - výběr piva hrozný - mám sice u sebe ještě jednoho kozla, ale kvůli koloritu si kupuji holbu - rozhovor s dědkem u pokladny o poplatcích za psi - holba hnus - autobus - jede v 8:55 - přespal jsem u Ochozské kyselky (bývaly tam lázně).

Noc byla pohádková - s prvním výdechem kouře z trávy / se rozsvítila světluška / pak začal hrát potok a zpívat trámy podpírající přístřešek, raději jsem si šel lehnout a přepnul z hardrocku potoka na bigbít šumění lesa --- a hvězdy v podrostu (světlušky) a nad hlavou a obloze také --- občas se vyměnily / některá spadla / jiná vzlétla / prolétla / zazářila / zhasla --- a já také --- spím? - ráno přece jenom minerálka z místního pramene - pumpy - pak balení usárny - sbalil jsem to na poprvé - pěšky Ochoz - včera na Kyselku jsem došel po modré z Hvozdu - cesta hezká / prošlapaná pěšina / krajem lesa u louky ...

KONEC


 Přidat komentář 




› Online 2


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14774
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6454
autorů: 867