ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Gumídci skárové

05.03.05 | empty, @, další tvorba | 2577 x | vypínač

Gumídci Skérové

Bylo jich šest i když si nikdy nebyly jistý, protože většinu času spolu strávenýho byli tihle típci mimo. Tedy ne, že by viděli víckrát nebo tak jen si spíš nic nepamatovali. Tahle parta pravidelně vysmátejch chlapců byla nejznámějši z města a to dokonce tak, že na ně byl pořádanej nejeden hon pod záštitou holejch lebek.
„ Jednoho dne to musí přestat pánové mám v hlavě bordel a nic si nepamatuju takže hoši končim. Říkám šmitec, protože nechci, aby se mě zas fotr ptal kdo mě to honil po náměstí s tou bejzbolkou a taky se nechci smát mámě když mi oznamuje smrt tety. Hele kluci je fajn bejt mimo realitu a lidem co tě stresujou ukázat malý voči, jo ty voči co ti řeknou hele fajn, ale teď tu nejsem tak pokračuj v monologu, čus. jo je to supr nechat se unášet na vlnách myšlenek co je za dvě nebo tři sekundy stejně zapomeneš ale….“ Myslim, že ten kluk to myslel fakt vážně, tak nevim proč se tak blbě směje a zase tahá jak o závod.
Většina z kluků týhle ulítlý party už teď ani nehulí a dva z nich se dokonce dostali na vošku. Míra se taky posunul směrem kupředu, ale bohužel jen v užívání člověku dobře dělajících látek a tak ho teď každý ráno při cestě do školy a odpoledne to když jdete dom, můžete vidět s flaškou nebo kanistříkem. Bohužel si s ním moc nepopovídáte, protože aní neví kdo je natož kdo jste vy.
Jo a Mates tak ten to odnes nejvíc. Koupil si nový auto a hned ho jel projet, samo že byl vykouřenej jak blázen, ale za tu šílenou bouračku nemohl. Nějakej frajer mu nedal přednost na křižovatce a Mates se při úhybnym manévru napasoval přímo do štrůdlu dětí z místní školky. Jako zázrakem to všichni caparti krom učitelky přežili. Ten pytel co mu nedal přednost a všechno zavinil byl už dávno fuč a když fíci našli v Matesově káře dva narkosáky skanku bylo hotovo. No a Zip s Dejvem ? jsou z nich znuděný fotrové co si zajdou občas na pivko a tak jednou do měsíce zapálej brčko. Jejich náplň života je ranní, odpolední, noční a sem tam provozujou sex a manželkama, když u toho neusnou. A tak jedinou věcí co je motivuje zůstat žít je vychovávat sví děti tak, aby nedopadli tak jako jejich kamarádi nebo nedej bože jako oni sami.


 Přidat komentář 




› Online 23


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6445
autorů: 866