ikona.png, 0 kB Nokturno.net / tvorba / dílko

  

+ přidej: dílko | obrázek» přihlásit | zaregistruj se

Úchyl číslo 1

29.10.06 | Charlie Monroe, @, další tvorba | 2359 x | vypínač

Úvod

Když mi bylo třináct, byl jsem velký puberťák a také velmi perverzní (to mi občas nyní schází)… Sbírkou 101 úchylů jsem chtěl zachytit spektrum různých úchylek „vtipnými“ povídkami s tragickým koncem. Vzhledem k věku, kdy jsem to psal, jsou povídky intelektuálně na nižší úrovni a zároveň celkem primitivní. Kdo se bude cítit uražen, nechť další nečte ;) Toto je originální „úchyl“, psán jako slohová práce ve škole.

Úchyl číslo 1

Jednou se takhle procházel po Riegerových sadech známý pražský feťák Pepa Oldobram. V kapse měl už jen špetku kokainu, třásl se na další dávku – čekal zde na překupníka.

Už ho vidí! Chlápek, plnovous, dlouhé vlasy, už zdálky je vidět, jak z něj skáčou blechy. Pepa se sice otřásl, ale vidina drogy ho zmohla. Poprvé zkusí také heroin. Nejenom kokain! Pepa šťastně vytasil ze své oslizlé peněženky dvoutisícovku. Překupník šmátnul po penězích, vrazil si je do slipů, podal Pepovi balíček s bílým práškem a šťastně odkráčel zpět mezi své popelnice.

Pepa ale už měl absťák. Ruce se mu rozklepaly. Rozhlédl se, nikoho nevidí, šup do křoví. Sedl si do tureckého sedu. Nic nevnímá, ani to, že si sednul do svého výkalu, který tu udělal včera večer. Vytáhne ze své kapsy stříkačku a jiné potřeby.

Hledá vhodnou žílu. Konečně ji našel! Pích! Ale jak se mu klepaly ruce, bodl si jehlu vedl. „Do prdele!“ zanadává. Pích! Tentokrát si žílu probodl zkrznazkrz. Pích! Konečně se podařilo! Ale v tom okamžiku se vyřítí z vedlejšího křoví policejní pes, skočí, tlamou chňaplne po injekční stříkačce, ukousne ji až u jehly a spolknul ji. Ale tu zbývající jehlu zabodl Pepovi hlouběji – tedy zkrznazkrz.

Nakonec byl chudák Pepa obžalován za zfetování veřejného činitele. Pes pošel a Pepa také.


  • Diskuze: 3 komentáře, nejnovější: 30.10, 21:46 - Charlie Monroe
 Přidat komentář 




› Online 15


O nokturnu

Nokturno je místem pro všechny milovníky fantasie, dobrého počtení a rozumné rozpravy.

©1999-2024 Skaven

Shrnutí

komentářů: 14769
článků: 557
obrázků: 3653
dílek: 6441
autorů: 866